• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓIΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ (ρεπορτάζ & VIDEO)

E-mail Εκτύπωση PDF

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

thuranixia2Με μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη, χωροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, πλήθους κληρικών και πιστών, τελέσθηκαν τα θυρανοίξια του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Παπάγου. Ένας εκπληκτικός ιερός ναός τον οποίο πολλοί τον παρομοιάζουν σε ύφος και επιβλητικότητα, με την Αγιά Σοφιά Κωντναντινούπολης.
Με το θρησκευτικό συναίσθημα ιδιαίτερα έντονο, στο οποίο βοηθά και η οικονομική κρίση και ο διασυρμός που δέχεται η χώρα μας και ο λαός της από διεθνείς κύκλους, οι πιστοί παρακολούθησαν το πλήρες τελετουργικό.

Μεταξύ των παρευρισκομένων και πολλοί επίσημοι:

Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού (αν και καθυστέρησε, λόγω άλλης ανειλημμένης υποχρέωσης), ο επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Δ. Νικολάου, οι Αντιδήμαρχοι Χολαργού κ. Δασκαλόπουλος και Τούτουζας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού κ. Αποστολόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Παπάγου κ. Κουτάκης, η Αντιδήμαρχος και πρωταγωνιστής της δημιουργίας του ιερού ναού κ. Αγγελική Κούτρα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ίσκος, Αυγουρόπουλος, Αθανασάκου, Τίγκας, η Πρόεδρος των τοπικών συμβουλίων Παπάγου-Χολαργού Χ. Παρίση, o πρώην Αντιδήμαρχος Χολαργού κ. Πολύδωρας, η κ. Βεντουζά και πολλοί πολλοί άλλοι.
Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ήταν εκεί και πήρε πλάνα από τα θυρανοίξια.  

Πηγή:http://indobserver.blogspot.com/


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Ανακοινώσεις ΤΑ ΘΥΡΑΝΟΙΞΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓIΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ (ρεπορτάζ & VIDEO)