• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

Συγκινητική ἡ ἀνταπόκριση τοῦ κόσμου στό κάλεσμα τῆς Στέγης Γερόντων τῆς ἐνορίας ῾Αγίας Παρασκευῆς / τῆς ᾿Αγγελικῆς Παρασίδου

E-mail Εκτύπωση PDF

Της Αγγελικής Παρασίδου. Την Κυριακή που μας πέρασε στις 16/12 πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο παζάρι που διοργάνωσε για πρώτη φορά η Στέγη Γερόντων Αγίας Παρασκευής. Ουσιαστική υπήρξε η βοήθεια των εθελοντριών της Στέγης στην διοργάνωση.

Το bazaar στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα. Η προσέλευση του κόσμου υπήρξε συγκινητική καθώς κάποια στιγμή σημειώθηκε το αδιαχώρητο. Οι επισκέπτες συνέβαλαν ουσιαστικά στη στήριξη της Στέγης Γερόντων είτε μέσω της προσφοράς ειδών διατροφής είτε αγοράζοντας από τα είδη του παζαριού.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε και ο Σύλλογος Κατοίκων Τσακού ο οποίος με δική του κινητοποίηση συνέλεξε μεγάλη ποσότητα τροφίμων και λοιπών ειδών ανάγκης τα οποία προσέφερε στη Στέγη.

Η γραμματεία της Στέγης δέχθηκε πολλές κλήσεις από συνανθρώπους μας οι οποίοι ρωτούσαν σχετικά με τη βοήθεια που επιθυμούσαν να προσφέρουν. Αξίζει να αναφερθεί πως είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα προσφέρθηκαν και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Πηγή: http://www.agiaparaskevi-guide.gr/


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Ιερός Ναός Συγκινητική ἡ ἀνταπόκριση τοῦ κόσμου στό κάλεσμα τῆς Στέγης Γερόντων τῆς ἐνορίας ῾Αγίας Παρασκευῆς / τῆς ᾿Αγγελικῆς Παρασίδου