• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

Λιτανεία Ἱερᾶς Εἰκόνος στό Παρεκκλήσιο τοῦ Ἁγίου Νεκταρίου παρουσίᾳ τοῦ Δημάρχου κ. Ἰω. Σταθόπουλου

E-mail Εκτύπωση PDF

Ὁ πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντῖνος Κουνάλης τόνισε τήν ἀνάγκη συνεργασίας Στέγης Γερόντων καί Δήμου Ἁγίας Παρασκευῆς

 

 

Ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα το εορταστικό τριήμερο στο παρεκκλήσιο του αγίου Νεκταρίου με τον Εσπερινό της Αποδόσεως της εορτής, τη λιτάνευση της ιεράς εικόνας και των λειψάνων του αγίου, την αρτοκλασία στο προαύλιο του ναού και το ιερό μνημόσυνο των κτητόρων, ευεργετών και εθελοντών του ιδρύματος της Στέγης Γερόντων.
Ο π. Κωνσταντίνος στο σύντομο μήνυμά του στους πιστούς οι οποίοι γέμισαν το παρεκκλήσιο, στάθηκε στην προσωπικότητα του αγίου Νεκτάριου υπογραμμίζοντας ότι βασικό χαρακτηριστικό καθ΄όλη τη διάρκεια της ζωής του ήταν η ταπείνωση και η απλότητα. Επίσης ο πατέρας ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο (η πρώτη φορά που δήμαρχος δίνει το παρόν στο παρεκκλήσιο μετά από τέσσερα χρόνια) και την ομάδα των συνεργατών του στο δύσκολο έργο που ανέλαβαν, τονίζοντας την ανάγκη της συνεργασίας του δήμου με τη Στέγη Γερόντων.
Αξίζει να σημειώσουμε πως η Στέγη, που συμπλήρωσε αισίως τα 34 έτη λειτουργίας, εκτός των φιλοξενουμένων, μοιράζει καθημερινά πολλές δεκάδες μερίδες φαγητού σε αναξιοπαθούντες συνδημότες μας.
Πηγή ρεπορτάζ: http://www.agiaparaskevi-guide.gr


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Ιερός Ναός Λιτανεία Ἱερᾶς Εἰκόνος στό Παρεκκλήσιο τοῦ Ἁγίου Νεκταρίου παρουσίᾳ τοῦ Δημάρχου κ. Ἰω. Σταθόπουλου