• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

᾿Εναντίον τοῦ ἀρχιεπισκόπου ᾿Αθηνῶν ῾Ιερώνυμου καταφέρεται ἡ Χρυσή Αὐγή.

E-mail Εκτύπωση PDF

ieronimosnea

᾿Αντιπαράθεση Χρυσῆς Αὐγής καί ῾Ιερώνυμου

Αφορμή τα όσα είπε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κοινωνικό Ιατρείο, όταν ρωτήθηκε για «πολιτικούς φορείς που προστατεύουν την Εκκλησία». «Η Εκκλησία αγαπά όλους τους ανθρώπους, και μαύρους και άσπρους και μη χριστιανούς. Όλους τους ανθρώπους. Και δεύτερον πορεύεται στο δρόμο της και δεν χρειάζεται προστάτες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ιερώνυμος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής: «Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης από την πλευρά του σχολίασε πως θλιβόμαστε όταν ο Αρχιεπίσκοπος πολιτικολογεί και επιτίθεται εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ο κλήρος όμως προτρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα. O κλήρος κι ο πιστός Λαός είναι στο πλευρό μας. Η υποστήριξη αυτή μας δίνει δύναμη σε αυτήν την εθνική πρωτοβουλία που έχουμε αναλάβει».

Την ίδια ώρα κληρικός που τέλεσε τον αγιασμό στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης του κόμματος στον Άλιμο προέτρεψε τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής «να συνεχίσουν τον αγώνα για την πατρίδα, τη θρησκεία και τα ιδανικά μας, κόντρα στην κρίση αξιών που μαστίζει την ελληνική κοινωνία».

Πηγή: ΑΜΠΕ / http://www.kathimerini.gr


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Ορθοδόξου οικοδομής ᾿Εναντίον τοῦ ἀρχιεπισκόπου ᾿Αθηνῶν ῾Ιερώνυμου καταφέρεται ἡ Χρυσή Αὐγή.