• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

Τό μικρόβιο τῆς καχυποψίας!!! / Ἀρχ. Ἰγνάτιος

E-mail Εκτύπωση PDF

 

Καλό απόγευμα σε όλους.
Ευλογημένο Σαββατοκύριακο.Ευλογημένη Κυριακή αύριο με τους Αγίους Πάντες να μεσιτεύουν.Με το καλό η νηστεία των Αγίων Αποστόλων που ξεκινά από την Δευτέρα για όλους μας.
Ας διώξουμε κάθε αγκάθι από μέσα μας,όπως και αυτό το μικρόβιο που μας τρώει,που μας φθείρει,....το μικρόβιο της καχυποψίας!!!.
 Το μικρόβιο του ότι, ....."αχ, κάτι λένε για μένα,....γιατί εκείνος δεν μου μίλησε ζεστά;;;;;,ή γιατί η τάδε...με κοίταξε κάπως;;;,γιατί ο δείνα...δεν με τηλεφωνεί;;;γιατί αυτοί οι δυό τους με παρατηρούν και σαν κάτι να λένε μεταξύ τους για μένα;;;γιατί ο γείτονας με είδε και ξύνησε τη μούρη του;;; γιατί το αφεντικό μου πίνει καφέ με την νέα υπάλληλο και όχι με μένα που είμαι χρόνια εδώ;;;γιατί;;; γιατί;;;; γιατί;;;; απαλλάξου από όλα αυτά τα ατέλειωτα "γιατί"....!!!! Πάξε να κρυφακούς για να διαπιστώσεις εάν μιλούν για σένα!!! Κόψτοοο,.....αρρώστεια σκέτη είναι αυτό!!!!Δεν σε ωφελεί,σε βλάπτει.Κάνεις την ζωή σου ...κόλαση!!!Πάψε να είσαι σαν σε μια μόνιμη κλειδαρότρυπα.....και να κρυφοκοιτάς!!! Τι θα δείς βρε ευλογημένε;;; Εάν το πρόσωπο έχει άλλον φίλο;;; Εάν η δική σου, ...κάτι κάνει με κάποιον άλλον;;;Εάν ο σύζυγος ή η σύζυγός σου σε απατά;;; Αμ..κακό του κεφαλιού του κάνει,...εάν είναι αλήθεια.Εσύ όμως τι θα βγει αν το ξέρεις;;; Θα σώσεις καμιά κατάσταση;;; ή θα κάνεις φόνο;;;;Εχουμε
κάνει τη ζωή μας μια απελπισία κρίσης πανικού!!!
Βάλε Θεό μέσα σου,και γαλήνεψε,ευλογημένε,ευλογημένη!!! Ξερίζωσε κάθε αγκάθι!!!
Αστους όλους και κοίτα μέσα σου βαθειά......και απαλλάξου απ'όλααααα αυτά!!!!! ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ......,με σύμμαχο το Θεό!!!!!!!!!
π. Ἰγνάτιος: Αρχιμ.Προϊστάμενος Μονής των Ποιμένων στην εταιρεία Πατριαρχείο Ιεροσολύμων
Πηγή:  https://www.facebook.com/


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Ορθοδόξου οικοδομής Τό μικρόβιο τῆς καχυποψίας!!! / Ἀρχ. Ἰγνάτιος