• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

Νά ἀπελαθεί ὁ Μωχάμεντ, ΑΛΛΑ καί νά “καεῖ” παραδειγματικά ὁ φούρναρης / τοῦ Στρατῆ Μαζίδη

E-mail Εκτύπωση PDF

mazidistratis

Στρατῆς Μαζίδης


Σοκ προκαλούν οι περιγραφές του Αιγύπτιου λαθρομετανάστη Μωχάμεντ σχετικά με τα όσα έζησε από τον “εργοδότη” του και τον γιο του στο φούρνο που εργαζόταν στη Σαλαμίνα.

Ο Μωχάμεντ σαφώς πρέπει να τύχει της κατάλληλης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με έξοδα των βασανιστών του και με επίσης δικά του / τους έξοδα να επιστραφεί πακέτο στην Αίγυπτο με την ένδειξη “λάθος παραλήπτης”....

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι όλοι αυτοί οι Μωχαμέτηδες πρέπει να πάνε στο σπίτι τους ή όπου αλλού θέλουν εκτός από εδώ. Δεν τους φώναξε κανείς, παρενέβησαν τους νόμους του κράτους από το πρώτο δευτερόλεπτο της παρουσίας τους στη χώρα, δεν υπάρχει δουλειά και το βασικότερο, απειλούν την ίδια μας την ύπαρξη ως έθνος.

Ταυτόχρονα όμως πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο φούρναρης και το μπουμπούκι του καθώς απασχολούσε λαθρομετανάστη στερώντας τους συμπατριώτες του από εργασία, τα ταμεία από εισφορές και το κράτος από έσοδα.

Είναι αναγκαίο να λάβουν ένα γερό μάθημα όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες που φουρνίζουν και ξε-φουρνίζουν τέτοιες “όμορφες” πρακτικές εκμετάλλευσης των συνάνθρωπων τους για ένα κομμάτι ψωμί, θέτουν σε κίνδυνο την πατρίδα τους γεννώντας το μίσος σε αυτές τις εξαθλιωμένες ψυχές και παραβαίνουν μια σειρά νόμων του κράτους για το δικό τους κέρδος σε βάρος των όποιων νόμιμων ανταγωνιστών τους.

Αν δε ο εξαθλιωμένος τολμήσει να αξιώσει κάτι, το παραμικρό όπως π.χ. να ξεκουραστεί, αλυσοδένεται όπως οι σκλάβοι στις γαλέρες βασανιζόμενος για ώρες ώστε να μη διανοηθεί ξανά να ζητήσει οτιδήποτε.

Άμεση λοιπόν απέλαση του Μωχάμεντ αλλά και να καεί, να τσουρουφλιστεί, να ζεματιστεί ο φούρναρης μαζί με τον υιό του τον αγαπητό εν ώ ηυδόκησε.

Πηγή: 09 Νοε 2012 - by Freepen ( http://freepen.gr/?p=10729)


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Γενικού ενδιαφέροντος Νά ἀπελαθεί ὁ Μωχάμεντ, ΑΛΛΑ καί νά “καεῖ” παραδειγματικά ὁ φούρναρης / τοῦ Στρατῆ Μαζίδη