• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

Καλῶς ἤλθατε στή Νέα Καμπούλ, γνωστή καί ὡς Πειραιᾶς. Πρωτόγνωρο video! / τοῦ Στρατῆ Μαζίδη (reportage & video)

E-mail Εκτύπωση PDF

Απίστευτες σκηνές που κάποτε αποτελούσαν το αξιοπερίεργο ρεπορτάζ από το διεθνή χώρο των τηλεοπτικών καναλιών διαδραματίστηκαν  στη Νέα Καμπούλ, γνωστή επίσης και με το όνομα Πειραιάς. 

alt

mazidistratis

Γράφει ὁ Στρατῆς Μαζίδης

Σιΐτες Μουσουλμάνοι εορτάζουν την Ασούρα με δολοφονικά μαχαίρια και κοφτερές λάμες ώστε να αυτομαστιγωθούν στο κέντρο του μεγάλου μας λιμανιού! Όσοι πάλι δε διαθέτουν τα σχετικά σύνεργα αυτοδέρνονται με τα χέρια τους. Το κακό είναι ότι τελικά δεν παθαίνουν τίποτε.

    

Απίστευτες σκηνές που κάποτε αποτελούσαν το αξιοπερίεργο ρεπορτάζ από το διεθνή χώρο των τηλεοπτικών καναλιών διαδραματίστηκαν χθες στη Νέα Καμπούλ, γνωστή επίσης και με το όνομα Πειραιάς.

του Στρατή Μαζίδη

Σιΐτες Μουσουλμάνοι εορτάζουν την Ασούρα με δολοφονικά μαχαίρια και κοφτερές λάμες ώστε να αυτομαστιγωθούν στο κέντρο του μεγάλου μας λιμανιού! Όσοι πάλι δε διαθέτουν τα σχετικά σύνεργα αυτοδέρνονται με τα χέρια τους. Το κακό είναι ότι τελικά δεν παθαίνουν τίποτε.

Ας σοβαρευτούμε όμως.

Αυτά λαμβάνουν χώρα Κυριακή μεσημέρι στο κέντρο μιας μεγάλης πόλης της Ελλάδας. Ο Πειραιάς αποτελεί μια από τις πύλες εισόδου της χώρας. Κρουαζιερόπλοια ελλιμενίζονται όλο το χρόνο. Είναι αυτή εικόνα;

Ο δήμος; Η δημοτική αστυνομία; Η ελληνική αστυνομία; Υπάρχουν;

Από ποιον έλαβαν την άδεια για ότι βλέπουμε στο βίντεο; Προφανώς από τον εαυτό τους.

Την ώρα που προσδοκούμε όσο τίποτε στην άνοδο του τουρισμού, αυτό το θέαμα έκανε το γύρο του κόσμου μέσω του τηλεοπτικού ρεπορτάζ του Euronews ταυτίζοντας τη χώρα μας με το Πακιστάν, το Αφγανιστάν και τις λοιπές χώρες των φανατικών μουσουλμάνων. Αυτές δηλαδή που δε διανοείται να πατήσει κανείς το πόδι του παρά μόνο αν είναι αναγκασμένος.

Άντε τώρα να είσαι στην περιοχή και να πρέπει να τη διαβείς πεζός!

Ο κος Δένδιας έχει να σχολιάσει κάτι; Ή μήπως του αρέσει η ιδέα του αυτομαστιγώματος; Οι προοδευτικοί φιλάνθρωποι; Σκέπτονται να πάρουν στο σπίτι τους κανένα από τους φιλήσυχους πρωταγωνιστές του βίντεο;

Πώς το τραγουδούσε η Μελίνα; “Μα δεν υπάρχει, στον κόσμο αλλό λιμάνι τρελή να με χει κάνει, όσο ο Πειραιάς”.

Πράγματι! Είναι να μην τρελαίνεσαι;
Το περιεχόμενο τοῦ video  έχει αναγνωριστεί από την κοινότητα του YouTube ως πιθανώς προσβλητικό ή ακατάλληλο. Συνιστάται διάκριση από το θεατή.

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.

Πηγή: http://freepen.gr/?p=11722


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Γενικού ενδιαφέροντος Καλῶς ἤλθατε στή Νέα Καμπούλ, γνωστή καί ὡς Πειραιᾶς. Πρωτόγνωρο video! / τοῦ Στρατῆ Μαζίδη (reportage & video)