• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

῾Ο Καμίνης ἀρνήθηκε νά κόψει κομμάτι τοῦ Χριστοῦ στή βασιλόπιτα! – ᾿Αντιδρᾶ ἡ Χρυσή Αὐγή

E-mail Εκτύπωση PDF

ΣΧΟΛΙΟ: Δέν ἐκπλήσσει καί πολύ τό γεγονός τή στιγμή πού ὁ κ. Καμίνης ἀρνήθηκε νά δώσει θρησκευτικό ὅρκο,  ὅταν ἀνέλαβε τά καθήκοντά του! Βέβαια καί αὐτοί πού κάνουν δῆθεν τούς "θρησκευάμενους", ἔχουν ἀλλοῦ λερωμένη τή φωλιά τους.

Κατηγορηματικά αντίθετος στο να κόψει κομμάτι του Χριστού στην βασιλόπιτα ήταν ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, στην καθιερωμένη τελετή για την κοπή της βασιλόπιτας στο Δημαρχείο Αθηνών.

Παρά τις επισημάνσεις των δημοτικών συμβούλων ο Γιώργος Καμίνης επικαλέστηκε το πρωτόκολλο το οποίο όπως είπε δεν λέει πουθενά ότι πρέπει να κόψουμε κομμάτι του Χριστού. Στη συνέχεια προχώρησε στην κοπή της βασιλόπιτας κόβοντας το κομμάτι του Δήμου της Αθήνας…

Η κίνηση αυτή του δημάρχου Αθηνών προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Χρυσής Αυγής η οποία σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι «είναι ντροπή για την ιστορία των Αθηνών να εκφράζει με τέτοιο χυδαίο τρόπο την αθεΐα και το αντιχριστιανικό του μένος ο δήμαρχος Καμίνης».

«Η άρνησή του να κόψει το πατροπαράδοτο «κομμάτι του Χριστού» και η μετέπειτα θλιβερή συμπεριφορά του, προκαλούν την οργή και την απέχθεια της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού» αναφέρει η Χρυσή Αυγή.

Πηγή: http://now24.gr


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Γενικού ενδιαφέροντος ῾Ο Καμίνης ἀρνήθηκε νά κόψει κομμάτι τοῦ Χριστοῦ στή βασιλόπιτα! – ᾿Αντιδρᾶ ἡ Χρυσή Αὐγή