• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

ΝΔ: «Θά ὑπάρχει “εἰδικός φόρος ΣΥΡΙΖΑ” γιά τούς Χριστιανούς;»

E-mail Εκτύπωση PDF

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κ. ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ! ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ Η ΝΔ ΕΚΤΟΞΕΥΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΦΟΡΟΜΠΗΚΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ,  ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΡΑΚΗ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ κ. ΚΟΥΒΕΛΗ; ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....


        

  «Οι χαοτικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, χτύπησαν ξανά. Οι δηλώσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη για την φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, προκαλούν έκπληξη, προβληματισμό και δικαιολογημένο αναβρασμό! Γιατί:
 
  Πρώτον ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πιο δύσκολη συγκυρία για τον Ελληνικό λαό, ζητά την επιβολή νέου ειδικού φόρου, προφανώς για το σύνολο του πληθυσμού, μια που οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι στη χώρα μας ξεπερνούν το 90%.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ΣΥΡΙΖΑ να διευκρινίσει το ύψος του ειδικού φόρου και τον τρόπο καταβολής του.
 
  Δεύτερον, ζητά την φορολόγηση των Ελλήνων ανάλογα με την πίστη τους, θέση που θυμίζει τα πιο σκληρά χρόνια των απολυταρχικών, σταλινικών καθεστώτων, όπου διώκονταν οι πιστοί, ή την Τουρκοκρατία, όπου και διώκονταν αλλά και φορολογούνταν κατ’ αποκλειστικότητα μόνον οι Χριστιανοί.
 
  Τρίτον, είναι προφανές ότι κινείται εκτός των ορίων του Συντάγματος, αφού διαχωρίζει τους Έλληνες ανάλογα με την πίστη τους.
 
  Τέταρτον, έστω με καθυστέρηση πολλών ετών, και με λάθος τρόπο, ανατρέπει την απόλυτη θέση του κόμματός του κατά της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, αφού το θρήσκευμα θα είναι προσδιοριστικό χαρακτηριστικό για την φορολόγηση των πολιτών.
 
  Περιμένουμε άμεσα από τον κ. Τσίπρα να ξεκαθαρίσει το βασικότερο: Σε περίπτωση που οι χριστιανοί δεν πληρώσουν τον “ειδικό φόρο ΣΥΡΙΖΑ”, τι ποινή θα τους επιβάλει ο ίδιος; Επιτίμιο, αφορισμό ή κατάσχεση περιουσίας;».

27/01/2013 - 17:08

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Γενικού ενδιαφέροντος ΝΔ: «Θά ὑπάρχει “εἰδικός φόρος ΣΥΡΙΖΑ” γιά τούς Χριστιανούς;»