• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: «Εἶναι ἀδιανόητο νά σιγήσει ἡ φωνή τῆς δημόσιας ραδιοτηλεόρασης »

E-mail Εκτύπωση PDFΚείμενο Λουδάρος Ανδρέας Φωτογραφίες Χρήστος Μπόνης (αρχείο)

 


«Είναι αδιανόητο, σε μια στιγμή τόσο κρίσιμη για την Πατρίδα, να σιγήσει η φωνή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Μια φωνή που χρόνια τώρα υπηρετεί την ενημέρωση, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό στο σύνολο του. Είναι αδιανόητο εκατοντάδες εργαζόμενοι να γίνονται βορά στο βωμό σκοπιμοτήτων και να θυσιάζονται εξαιτίας φαύλων πολιτικών και πρακτικών δεκαετιών. Είναι τελείως διαφορετικό ζήτημα η θεραπεία ενός Οργανισμού που αντιμετωπίζει προβλήματα και τελείως διαφορετικό θέμα η ξαφνική και βίαιη θανατωσή του».

Με αυτή τη δήλωση ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος παίρνει θέση απέναντι στα γεγονότα σχετικά με το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας τάσσεται υπέρ των εργαζομένων και κατά της απόφασης της Κυβέρνησης, που από σήμερα αποφάσισε το κλείσιμο της ΕΡΤ μέχρι να δημιουργηθεί ένας νέος φορέας.

 

Πηγή: dogma.gr

 


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Γενικού ενδιαφέροντος Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ: «Εἶναι ἀδιανόητο νά σιγήσει ἡ φωνή τῆς δημόσιας ραδιοτηλεόρασης »