• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

«Καυστικός» πρός τήν κυβέρνηση ὁ Πειραιῶς Σεραφείμ!

E-mail Εκτύπωση PDF

Λάβρος ο Πειραιώς Σεραφείμ

 

Καυστικός προς την κυβέρνηση για την οποία υποστήριξε ότι «επιχειρεί να ορθοποδήσει με λάθος τρόπο» εμφανίστηκε ο μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ στην τηλεοπτική εκπομπή του βουλευτή Αχαΐας κ. Νίκου Νικολόπουλου.

«Θα περίμενα από την κυβέρνηση να ορθώνει το ανάστημα του Γένους. Θα περίμενα μια γενναία και ανυποχώρητη στάση έναντι των δανειστών. Θα περίμενα να διεκδικήσει τις γερμανικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο που έλαβαν οι ναζιστές» αφού προηγουμένως διευκρίνισε ότι μιλά ως απλός πολίτης.
Ο κ. Σεραφείμ επίσης είπε πως νιώθει αποτροπιασμό για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα:
-Για το «σάπιο πολιτικό σύστημα που επιβιώνει με τρόπους χυδαίους».
-Για «το σόου με την Χρυσή Αυγή που δεν συνάδει με τον δικαιικό πολιτισμό».
-Για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές που θεωρεί πως είναι «μέρος του σχεδίου της νέας τάξης πραγμάτων».
-Για «το ειδεχθές πρόσωπο της Χρυσής Αυγής, που ξεγέλασε τον λαό με ένα εθνικό και Χριστιανικό προσωπείο».
-Για την ανέγερση του τζαμιού στο Βοτανικό με «χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων».
-Για την «πολυπολιτισμικότητα και το αδιάφορο θρησκευτικά κράτος που εξυπηρετεί τα σχέδια των γνωστών - άγνωστων Σιωνιστών μεγαλοτραπεζιτών, που απάλειψαν το θρήσκευμα από τις ταυτότητες και που θέλουν να βγάλουν τα θρησκευτικά από τα σχολεία».
Παράλληλα, ο κ. Σεραφείμ αναφέρθηκε και στην οφειλή της Εκκλησίας απέναντι στο δοκιμαζόμενο λαό, που πρέπει να στηλιτεύει σθεναρά, το «έγκλημα του λευκού κολάρου» όπως χαρακτηριστικά είπε.
Απαντώντας στα ερωτήματα που ετέθησαν ο ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ υποστήριξε πως η Χρυσή Αυγή παρουσιάσθηκε με ένα προσωπείο πίσω από το οποίο κάλυπτε ένα «ειδεχθές πρόσωπο». Εκμεταλλευόμενη, όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε, το σαθρό πολιτικό σύστημα κατάφερε να αποσπάσει ένα μεγάλο μέρος των προτιμήσεων του ελληνικού λαού προβάλλοντας τη φιλοπατρία και την Ορθοδοξία. Εν συνεχεία όμως, αποθρασύνθηκε και έπεσε το προσωπείο της Χρυσής Αυγής, όταν στελέχη της έλαβαν μέρος σε τελετές για τον Ήλιο, που εκλαμβάνουν ως θεό (ηλιοστάσιο)!
Αναφέρθηκε επιπλέον και στην αποδοχή της Χρυσής Αυγής της ναζιστικής θεωρίας περί υπερανθρώπου που αποτελεί και τη βάση των συμπεριφορών των στελεχών της. «Η οργάνωση αυτή δεν έχει σχέση με τον ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας», τόνισε.
Απαντώντας ακόμη σε ερώτηση του κ. Νίκου Νικολόπουλου σχετικά με την προσφυγή που κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της ανέγερσης Τζαμιού με χρηματοδότηση της κυβέρνησης στο κέντρο της Αθήνας υποστήριξε ότι αντιτίθεται στη θεσμοθέτηση του Ισλάμ. Κι αυτό γιατί η θεσμοθέτηση αυτή οδηγεί στην πολυτισμικότητα και στο αδιάφορο θρησκευτικά κράτος κάτι που εξυπηρετεί τα σχέδια των γνωστών- αγνώστων (σιωνιστών μεγαλοτραπεζιτών) περί επιβολής της παγκοσμιοποίησης. Κατέθεσε ακόμη και δικαιολόγησε γιατί ο ίδιος προσωπικά θεωρεί το Ισλάμ καταστροφική λατρεία που συνδέεται με το τζιχάντ, ενώ αποκάλυψε ότι λειτουργούν ήδη στο Πειραιά περί τα 40 τεμένη και στην Αθήνα άλλα 100, πολλά εκ των οποίων συντηρούν πλούσιοι Σαουδάραβες έμποροι.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 19:59 Τελευταία ανανέωση: Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 20:21
Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/357750/lavros-o-peiraios-serafeim#ixzz2hlTTmYlm

 


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Γενικού ενδιαφέροντος «Καυστικός» πρός τήν κυβέρνηση ὁ Πειραιῶς Σεραφείμ!