• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

Ἡ ΝΔ ζητάει... «ὁμολογία πίστεως» ἀπό τόν Τσίπρα!

E-mail Εκτύπωση PDF

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: Τόσο ὁ τίτλος τοῦ ἄρθρου ὅσο καί τά σχόλια τῆς εἴδησης εἶναι ἀπό τήν ἠλεκτρονική ἱστοσελίδα Τό ποντίκι. Ἐμεῖς ἁπλῶς τό ἀναδημοσιεύουμε λόγω τοῦ ἐνδιαφέροντός του...

 

Μία πρωτότυπη επίθεση εξαπέλυσε σήμερα η Νέα Δημοκρατία εναντίον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προσωπικά, με αφορμή τις δηλώσεις, όπως αναφέρει, του υπευθύνου Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ Ι.Αμανατίδη ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος.


Πρόκειται για μία ασυνήθιστη επίθεση, αν και πλήρως ενταγμένη στο κλίμα των ημερών, μετά και την καταδίκη του «Πάτερ Παστίσιου» για βλασφημία.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΝΔ αναφέρει:
«Ο υπεύθυνος Θρησκευμάτων ΣΥΡΙΖΑ κ. Ι.Αμανατίδης αποκάλυψε σήμερα το πρωί (ΣΚΑΪ TV) ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας είναι άθεος. Δικαίωμα του.
»Όμως, ο Ελληνικός λαός, πρέπει να γνωρίζει σε τι πιστεύει ο κ. Τσίπρας, γι’ αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει άμεσα να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το βουλευτή του.
»Υπενθυμίζουμε ότι το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ προβλέπει τη φορολόγηση όσων δηλώνουν Χριστιανοί Ορθόδοξοι, όπως πρόσφατα το παρουσίασε στον Ελληνικό λαό ο κ. Τ.Κουράκης.
»Ευχόμαστε η αντιπαλότητα του ΣΥΡΙΖΑ με τους Χριστιανούς Ορθοδόξους να μην οφείλεται στο γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας είναι άθεος».
«Απειλούν με "χειροβομβίδες", εμπλέκουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στα σχέδιά τους, τώρα ακόμα και την Εκκλησία. Ως που θα φτάσει ο κατήφορος του κ. Σαμαρά;» απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

 


Πηγή:  http://topontiki.gr/article/999999999999966/Eksarthrothike-kukloma-agorapolisias-brefon


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Γενικού ενδιαφέροντος Ἡ ΝΔ ζητάει... «ὁμολογία πίστεως» ἀπό τόν Τσίπρα!