• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

Τσίπρας πρός Ἱερώνυμο: «Ἦρθα νά πάρω τήν εὐχή σας πρίν ἀναλάβω τό δύσκολο ἔργο μου»

E-mail Εκτύπωση PDF

 

 

 ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ...

 

 

Ρεπορτάζ για το Ραδιόφωνο της Εκκλησίας: Μάκης Αδαμόπουλος
Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης


Τη διαβεβαίωση του ότι οι σχέσεις Εκκλησίας Κράτους θα είναι πιο ουσιαστικές και αναβαθμισμένες από ποτέ, έδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.

"Ήρθα να πάρω την ευχή σας πριν αναλάβω το δύσκολο έργο" τόνισε ο κ. Τσίπρας και προσέθεσε "έχουμε ανάγκη από δύναμη. Ήρθα να σας διαβεβαιώσω ότι οι σχέσεις Εκκλησίας και Κράτους με τη νέα κυβέρνηση θα είναι ουσιαστικότερες και πιο αναβαθμισμένες από ποτέ. Ιδίως στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης, στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Ο ρόλος της Εκκλησίας σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικός και μέλημά μας είναι να συνεργαστούμε στενά και να προσφέρουμε το καλύτερο για τους συνανθρώπους μας. Μέσα από το διάλογο, τη καλή συνεργασία και το καλό κλίμα που υπάρχει νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα".
 
Ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη τον κ. Τσίπρα και τόνισε "πρώτο μέλημα είναι να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και σιγά σιγά όλα τα άλλα προβλήματα και θέματα που υπάρχουν, με σύνεση και χωρίς βία θα τα μελετήσουμε. Χρειάζεται όλοι μαζί να βάλουμε το χέρι μας ο καθένας με το δικό του τρόπο γιατί είναι κοινό το αντικείμενο, ο άνθρωπος".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΔΕΞΙΑ>https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1421914688&x-yt-cl=84503534&v=NrIDcaVkavI

 
 

 

Πηγή: ecclesia.gr

 

Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Γενικού ενδιαφέροντος Τσίπρας πρός Ἱερώνυμο: «Ἦρθα νά πάρω τήν εὐχή σας πρίν ἀναλάβω τό δύσκολο ἔργο μου»