• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

GAY ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΩΣ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ"!

E-mail Εκτύπωση PDF

Δείτε ανωμαλία και διαστροφή καταμεσής του δρόμου! Αυτή η αηδία έλαβε χώρα προχθές στη Θεσσαλονίκη. Στο 4ο gay pride της συμπρωτεύουσας.

 

Η χώρα μας, το έθνος μας ζει τον απόλυτο ξεπεσμό, τα Σόδομα και Γόμορρα.
Όλοι αυτοί οι διεστραμμένοι διαλαλούν το δικαίωμα στην άλλη επιλογή τους! Ποιος αλήθεια τους αποστέρησε από το να ζουν το προσωπικό τους δράμα και εφιαλτη; Το να απαιτούν όμως με πάρτυ και καρναβαλίστικες εκδηλώσεις, τη διαστροφή τους να την περάσουν σε μια ολόκληρη κοινωνία η οποία -λένε- οφείλει να τους αποδεχτούν ως διαφορετικούς και όχι ως διεστραμένους, ε, όχι, αυτό είναι άνω ποταμών!
Από αυτό τον τόπο πέρασαν μεγάλες προσωπικότητες οι οποίες είχαν αυτό το κουσούρι και το βίωναν ως τέτοιο. Ο Τσαρούχης, ο Καβάφης, ο Χατζηδάκης, δεν έβγαιναν να απαιτήσουν το δικαίωμα στην επιλογή τους και κυρίως δεν απαιτούσαν να υιοθετούν παιδιά ή να βάζουν την Πολιτεία να τους παντρεύει! Αύριο-μεθαύριο αυτοί θα απαιτήσουν την κατάργηση των όρων "πατέρας-μητέρα" και την αντικατάστασή τους με "γονέας Α-γονέας Β"!
Τέτοια ξεφτίλα και ξετσιπωσιά! Ο άνθρωπος όχι απλά εξομοιούται με τα κτήνη αλλά γίνεται πολύ χειρότερος από αυτά. Τα κτήνη σέβονται τη φύση!  

Παιδιά άρρωστα σαν τους "γονείς" τρανσέξουαλ - gay θα ανατρέφονται από τέτοια ζευγάρια, των οποίων τον "γάμο" θα νομιμοποιήσουν!


Πηγή: ndobserver.blogspot.gr

 

Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Γενικού ενδιαφέροντος GAY ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΩΣ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ"!