• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

Όλοι μαζί μπορούμε! Η Εκκλησία κοντά στόν λαό μας πού δοκιμάζεται...

E-mail Εκτύπωση PDF

ieronimossissitiaAπό την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, οι Μητροπόλεις της Εκκλησίας και ο ΣΚΑΪ, με την υποστήριξη των Super Market: ΑΒ Βασιλόπουλος, Βερόπουλος, Θανόπουλος, Lidl, Μασούτης, Μπαλάσκας, Σκλαβενίτης, οργανώνουν εκστρατεία συλλογής τροφίμων, ώστε να ενισχυθούν τα συσσίτια της Εκκλησίας.

Η οικονομική κρίση βαθαίνει κάθε μέρα. Συνάνθρωποί μας, κάθε ηλικίας, χρειάζονται σίτιση. Πρέπει να απλώσουμε το δίκτυο αλληλεγγύης. Το περίσσευμά μας, για το διπλανό μας.

Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε; Κάθε φορά που κάνουμε τις αγορές μας από τα συγκεκριμένα super market, αφήνουμε την προσφορά μας σε τρόφιμα στις ειδικά διαμορφωμένες γωνιές του « Όλοι Μαζί, Μπορούμε». Σε κάθε αγορά μας από το super market θυμόμαστε το συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται.

Είναι καλό να επιλέγουμε τρόφιμα που έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και δε χρειάζονται ψυγείο. Κάθε μέρα οι άνθρωποι της Εκκλησίας, θα περνούν από τα συνεργαζόμενα super market και θα παραλαμβάνουν τα τρόφιμα, τα οποία εσείς αφήσατε στις γωνιές του «Όλοι Μαζί, Μπορούμε». Με αυτή μας την πράξη, όχι μόνο συντηρούμε τα συσσίτια της Εκκλησίας, αλλά βοηθάμε ώστε να σιτίζονται όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Πηγή:ecclesia.gr


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Γενικού ενδιαφέροντος Όλοι μαζί μπορούμε! Η Εκκλησία κοντά στόν λαό μας πού δοκιμάζεται...