• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

"Χαστούκι στό πολιτικό σύστημα τό χαστούκι Κασιδιάρη" (σύμφωνα μέ ἑρμηνεία δημοσκόπου)

E-mail Εκτύπωση PDF

Δέν συμφωνεῖ ἡ Λιάνα Κανέλλη κι ἐπιχειρηματολογεῖ...

chrysiavgi

Κανέλλη: Η δημοκρατία δεν χωράει αστειάκια ότι είμαι συγγενής με την κ. Μιχαλολιάκου

Παρέμβαση στην εκπομπή «πρωινή Ενημέρωση» έκανε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.
Η κα Κανέλλη θέλησε να τοποθετηθεί πάνω στην ανάλυση ενός δημοσκόπου ο οποίος έκρινε ότι οι ψηφοφόροι που είχαν ψηφίσει Χρυσή Αυγή επέλεξαν και πάλι το….κόμμα του κ. Μιχαλολιάκου παρά το συμβάν με το χαστούκι στην ίδια διότι στα μάτια τους το περιστατικό αυτό ήταν «χαστούκι στο πολιτικό σύστημα».
«Καταρχάς η Χρυσή Αυγή δεν έμεινε στα ίδια επίπεδα, έχασε 50.000 ψήφους και 3 έδρες. Είναι πολύ αυθαίρετη και αθωωτική η ερμηνεία ότι η κίνηση είναι συμβολική, δηλαδή χαστούκι στο πολιτικό κατεστημένο, και ότι στο πρόσωπό μου συνολικά καταδικάστηκε το πολιτικό σύστημα. Θεωρώ την ερμηνεία πολιτικά επικίνδυνη που αθωώνει τον φασισμό» τόνισε η κα Κανέλλη.
«Η δημοκρατία δε χωράει αστειάκια ότι είμαι συγγενής με την κα Μιχαλολιάκου και παίζαμε μαζί στην ίδια παραλία με το ίδιο κουβαδάκι. Σας μιλώ για αήθειες και κακοήθειες» συμπλήρωσε στη συνέχεια, ενώ προειδοποίησε ότι η Χρυσή Αυγή θα μπει πλέον νόμιμα στη Βουλή και «θα δέρνει»!

Πηγή: http://press-gr.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7987.html


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Γενικού ενδιαφέροντος "Χαστούκι στό πολιτικό σύστημα τό χαστούκι Κασιδιάρη" (σύμφωνα μέ ἑρμηνεία δημοσκόπου)