• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

῾Η ἀπόφαση γιά τά οἰκογενειακά ἐπιδόματα. Συνέντευξη τοῦ πρώην ἀντιδημάρχου παιδείας κ. Νίκου Φωτόπουλου (ρεπορτάζ καί video)

E-mail Εκτύπωση PDF

Ανατροπές για χιλιάδες δικαιούχους φέρνει το νέο σύστημα απόδοσης οικογενειακών επιδομάτων που οριστικοποιήθηκε με υπουργική απόφαση του Γιάννη Βρούτση και θα τεθεί σε εφαρμογή από το 2013.

Το νέο σύστημα περιορίζει σε πολλές περιπτώσεις το ύψος των επιδομάτων μέσω αυστηρών εισοδηματικών κριτηρίων προβλέπει όμως την καταβολή επιδόματος από το πρώτο και δεύτερο παιδί. Θα ξεκινά από τα 40 ευρώ το μήνα για ένα παιδί και θα φτάνει τα 180 ευρώ για τέσσερα παιδιά.

Ωστόσο, αυτό το επίδομα δεν θα αποτελεί πλέον μέρος του μισθού αλλά δίνεται χωριστά ανά τρίμηνο. Τα επιδόματα πάντως δεν προβλέπεται να φτάσουν στους δικαιούχους νωρίτερα από τον Ιούνιο, καθώς στόχος του υπουργείου είναι να καταβληθούν με βάση τα εισοδήματα του 2012. Έτσι η καταβολή τους θα γίνει μετά την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Πηγή: Πηγή: enikos.gr

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Ποικίλα ῾Η ἀπόφαση γιά τά οἰκογενειακά ἐπιδόματα. Συνέντευξη τοῦ πρώην ἀντιδημάρχου παιδείας κ. Νίκου Φωτόπουλου (ρεπορτάζ καί video)