• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (πρωτότυπος τίτλος: A Christmas Carol) του Καρόλου Ντίκενς (ταινία , video)

E-mail Εκτύπωση PDF

chriistoire

Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (πρωτότυπος τίτλος: A Christmas Carol) είναι μια νουβέλα του Άγγλου συγγραφέα Καρόλου Ντίκενς που πρωτοδημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 1843.[1] Αναφέρεται στην ιδεολογική, ηθική και συναισθηματική μεταστροφή του παράξενου και τσιγκούνη Εμπενίζερ Σκρουτζ μετά την υπερφυσική επίσκεψη που δέχτηκε από τον πεθαμένο συνεταίρο του Τζέικομπ Μάρλεϊ και από τα φαντάσματα των Χριστουγέννων του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος. Η νουβέλα είχε άμεση επιτυχία και αποδοχή τόσο από το κοινό όσο και από τους κριτικούς.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
A Christmas Carol Greek dub - Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (GREEK DUB) ,
Παραγωγή : Burbank Films Australia ,
Χώρα : Αυστραλία
Έτος : 1982
Περιγραφή: Ο Ebenezer Scrooge σ' όλη του τη ζωή διψούσε για το χρήμα. Ήταν σκληρός και άσπλαχνος με τους ανθρώπους, οι οποίοι τον έβλεπαν σαν ένα τσιγκούνη στριμμένο γέρο. Την παραμονή των Χριστουγέννων, όμως, ο Scrooge δέχεται την επίσκεψη τεσσάρων φαντασμάτων, τα οποία του παρουσιάζουν το παρελθόν και το μέλλον του. Η "συνάντηση" αυτή τον βοηθά να αλλάξει. Γίνεται καλός και φιλεύσπλαχνος. Ανακαλύπτει τι σημαίνουν τα Χριστούγεννα...

JavaScript is disabled!
To display this content, you need a JavaScript capable browser.


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: Ποικίλα Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (πρωτότυπος τίτλος: A Christmas Carol) του Καρόλου Ντίκενς (ταινία , video)