• Μεγάλα γράμματα
  • Κανονικά γράμματα
  • Μικρά γράμματα

"Ευχές για νέα σχολική χρονιά" από τον Βασίλη Γιαννακόπουλο

E-mail Εκτύπωση PDF

 

"Ευχές για νέα σχολική χρονιά" από τον Βασίλη Γιαννακόπουλο

Ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε σήμερα με αφορμή τον Αγιασμό τα σχολεία της πόλης μας.

 

Ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες καλή πρόοδο,υγεία και δύναμη,στο νέο ταξίδι της γνώσης και της πνευματικής καλλιέργειας που ξεκινά.

Ειδικά,σ´αυτή τη δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας,αλλά και τον κάθε συμπολίτη μας,κάθε σχολείο αξίζει να γίνεται όαση δημιουργίας και ελπίδας για μια καλύτερη και πιο δίκαιη κοινωνία,και ένα μέλλον περισσότερων ευκαιριών για τη νέα γενιά.

Παράλληλα ευχήθηκε στους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο παιδαγωγικό τους έργο.Αλλά και στους γονείς των μαθητών να συνεχίζουν να στηρίζουν τα παιδιά τους,με υπομονή και επιμονή καλλιεργώντας τις αξίες της μάθησης και της δύναμης του χαρακτήρα.

Εμείς απο την πλευρα μας ,με τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Κρητικίδη και Γιάννη Μυλωνάκη,δήλωσε ο πρώην δήμαρχος,θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με την εκπαιδευτική κοινότητα προκειμένου να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τη λειτουργία των σχολείων μας.Τα ζητήματα που αφορούν τη σχολική κοινότητα αποτελούν προτεραιότητα για την παράταξή μας.


ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ λοιπόν ,
με υγεία,
δημιουργικότητα,
κατανόηση,
αλληλεγγύη ,
επιτυχίες και διακρίσεις σε όλους τους τομείς.


Βασίλης Γιαννακόπουλος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης«Συμμαχία Ευθύνης»
Πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής


Add this to your website
Βρίσκεσθε εδώ: topika nea "Ευχές για νέα σχολική χρονιά" από τον Βασίλη Γιαννακόπουλο